02  ноя
Молочные продукты полезны
Написал adminZep в категорию Без категории
Йогурт і молоко з низьким вмістом жиру, - ось, що допоможе знизити ризик інсульту, кажуть шведські фахівці в своїй статті в журналі Stroke. Вчені з Каролінського інституту протестували ефект, вироблений молочними продуктами різної жирності майже на 75000 осіб у віці 45-83 років.

На початок експерименту у добровольців не було хвороб серця, вони не стикалися з інсультом і раком. Всі учасники дослідження заповнювали спеціальні запитальники, присвячені продуктам і напоям в їх раціоні. За частотою споживання певних продуктів добровольців розділили по групах, починаючи з "ніколи не вживаю", до "ем чотири порції в день".

За станом здоров'я людей вчені стежили протягом 10 років. За цей час було зафіксовано 4089 інсультів (1680 серед жінок і 2409 у чоловіків). З них - 3159 ішемічних, 583 геморагічних і 347 інсультів невстановленого типу.

Люди, які споживали молочні продукти з низьким вмістом жиру, могли похвалитися зниженням ризику інсульту на 12% і на 13% - ішемічного інсульту, зокрема. Позитивний ефект подібних продуктів вчені пов'язують з вітамінами і мінеральними речовинами на зразок кальцію, магнію, вітаміну D, що впливає на кров'яний тиск, і калію.

Так же молоко хорошо помогает при отравлении грибы ядовитые. Так же еще рекомендуется водка или другие спиртные продукты. Но при отравлении некоторыми видами - алкоголь можете только усугубить отравление.
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Ключевые теги: link

Вам понравилась новость!?
Поделится новостью с друзьями:

Предыдущая новость - Подборка аварий № 146 от 2 11 2014 Следующая новость - Дубаи демонстрируют свою фин. мощь
Просмотры: 545 Распечатать